Press Releases

Capco Bevestigt Groei door Versterking van Belgisch Management Team

Contact
Catherine Depoorter, +32-3-466.01.88, capco@lewispr.com
Alain Swolfs joins fast-growing financial services provider

Capco, een globale speler, actief in het verlenen van zakelijke en technologische consultancy voor de financiele sector, heeft Alain Swolfs aangesteld als nieuwe partner voor haar Belgische entiteit. In deze rol zal Alain het consultancy team verder uitbreiden en de lokale klanten bedienen. Capco Benelux heeft ambitieuze uitbreidingsplannen de komende jaren en de aanwerving van Alain past perfect in deze strategie.

Alain Swolfs heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiele sector en heeft zich vooral toegespitst op het begeleiden van banken en verzekeringsinstellingen in hun zoektocht naar het oplossen van hun uitdagingen en op de kwalititieve oplevering van projecten. Verder heeft hij uitgebreide ervaring in algemeen management, het opzetten van strategische partnerships en sourcing strategieen. Vóór zijn indiensttreding bij Capco werkte hij als Director Strategy and Operations by PricewaterhouseCoopers waar hij verantwoordelijk was voor hun financiele consultancy unit. Voor PwC was hij werkzaam voor Unisys, Real Software en Telerate.

Alain Swolfs zegt: “Ik ben zeer enthousiast over mijn start bij Capco, zeker omwille van de enorme uitdagingen die Capco’s uitbreiding met zich meebrengt en om samen te werken met het het Capco team dat bestaat uit ervaren specialisten. Het definiëren, implementeren en begeleiden van de bedrijfsstrategiën en – processen, waardoor Capco hoog kwalitatieve diensten kan leveren aan zijn klanten, zullen bepalend zijn voor ons succes.”

Jeroen Dossche, partner en verantwoordelijke voor Capco Benelux vult aan: “We zijn verheugd over Alain’s indienstreding. Alain zal ons in zijn nieuwe rol helpen om onze klanten in de financiële dienstensector de beste kwaliteit en service te blijven leveren. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zijn ervaring en dynamiek in het implementeren van transformaties, een belangrijke toegevoegde waarde brengt voor onze organisatie en onze klanten. Ik kijk ernaar uit samen te werken om Capco’s strategische doelstellingen te realiseren en onze klanten te bedienen.

Naast het uitgebreide, kwalitatieve Capco dienstenaanbod kan Capco België, als onderdeel van FIS*, ook gebruik maken van de FIS innovatieve producten en oplossingen voor ondersteuning van haar klanten. De toegang tot de complementaire vaardigheden van FIS, een wereldwijde pool van talent en sterke balanspositie stelt Capco nog beter in staat om complexe architectuur en grootschalige transformatie aan te pakken in de financiële dienstverlening.

Een afbeelding in hoge resolutie is beschikbaar op eenvoudig verzoek via capco@lewispr.com.

Over Capco
Capco is een globale speler op het vlak van business & technology consultancy, volledig toegespitst op de financiële dienstensector. Onze professionals combineren innovatief denken met een ongeëvenaarde kennis van de markt en bieden klanten consultancy expertise, complexe technologie- en pakketintegratie en managed services die hun organisatie vooruit stuwen.

Dankzij onze collaboratieve en efficiënte benadering helpen we klanten hun inkomen te verhogen, risico’s en veranderingen in de wetgeving te beheren, kosten te verminderen en controle te verbeteren. We specialiseren ons in banking, kapitaalmarkten, vermogens- en investeringsmanagement, financiën, risk en compliance, en technologie. Capco bedient zijn klanten vanuit kantoren in toonaangevende financiële centra verspreid over Europa en Noord-Amerika. U vindt alle extra informatie op www.capco.com.

jailer