Press Releases

Vier Nieuwe Leden In Managementteam Van Capco Nederland

Contact
Jean Paul Hokke, +31(0)20 – 6500 600, jean.paul.hokke@capco.com
Freek Janssen, LEWIS PR, +31(0)40 – 235 600, capconl@lewispr.com
Als reactie op sterke internationale groei breidt Capco de Nederlandse organisatie uit

Capco, de wereldwijde leider op het gebied van geïntegreerde consultancy voor de financiële sector, heeft voor het nieuwe kantoor in Amsterdam vier mensen aangetrokken binnen het managementteam. De vier nieuwe managementteamleden, alle afkomstig van Capgemini Consulting, gaan zich richten op het verstevigen van de sterke groei die Capco in Nederland doormaakt.

Jean-Paul Hokke is sinds kort Partner en Country Head van Capco’s Nederlandse vestiging. Hokke heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële sector en heeft voor grote klanten gewerkt uit zowel het bank- als verzekeringswezen.

Harmen Meijnen is ook bij Capco Nederland begonnen als Partner en is aanspreekpunt op het gebied van finance, risk en compliance. De afgelopen vijftien jaar is Meijnen als consultant betrokken geweest bij diverse banken, verzekeraars en vermogensbeheerders.

Overige leden van het management team zijn Frank Beumer en Edgar Giesen. Beumer heeft meer dan twintig jaar ervaring als manager en consultant, en werkte voor diverse grote klanten in de financiële wereld.

Giesen zal een belangrijke rol spelen in het uitbouwen van de groei van Capco in Nederland. Giessen heeft meer dan twaalf jaar ervaring in management, consulting en contracting en wordt verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten op Senior Executive niveau.

Peter Schurau, Head of Capco Europe, “Door deze aanstellingen kunnen we onze klanten in de financiële dienstverlening nog beter helpen met de uitdagingen waar ze voor staan. Net als alle Capco-collega’s hebben de nieuwe leden van ons managementteam veel ervaring in de financiële dienstverlening. Ze brengen ervaring mee op het gebied van capital markets, banking, vermogensbeheer en finance, risk en compliance. Daarnaast hebben ze veel kennis van en contacten op het gebied van package integration en technology services.”

Capco heeft op dit moment kantoren verspreid over Europa, Groot-Brittannië en Noord-Amerika en opent op 22 April het kantoor in Amsterdam. Met ruim 1.000 professionele consultants is Capco een van de grootste spelers op de consultancymarkt voor de financiële sector. Internationaal is Capco nog steeds enorm aan het groeien. Dit is ook duidelijk zichtbaar in Nederland, een belangrijke markt in de financiële dienstverlening. Op dit moment heeft Capco in Nederland 25 werknemers in vaste dienst, de verwachting is dat dit aantal aan het einde van het jaar is gegroeid tot 40 werknemers.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Capco

Capco is een toonaangevende aanbieder van geïntegreerde consultancy, technologie en transformatie voor de financiële sector. De professionals combineren innovatie met kennis en ervaring van de consultancybranche. Hiermee biedt Capco zijn klanten consultancy expertise, vooruitstrevende technologie, integratie oplossingen en managed services. Door een klantvriendelijke en efficiënte aanpak helpt Capco klanten met het verkleinen van risico’s en kosten te verminderen. Capco is gespecialiseerd in banking, capital markets, vermogensbeheer, finance, risk & compliance en technologie. Capco opereert vanuit kantoren in de grote financiële centra van Noord-Amerika en Europa. Meer informatie is te vinden op de website;
www.capco.com