Press Releases

Snelle Ontwikkelingen in Betalingsverkeer, Uitdaging voor Belgische Financiële Instellingen

Contact
Pieter De Wit, T: +32-3-466 01 88, capco@leadsunited.com
Capco stelt Gunter Geysen, specialist in betalingen en treasury, aan als Managing Principal

Edegem-Antwerpen – Gunter Geysen start vandaag als Managing Principal bij Capco. Capco, een wereldspeler op het vlak van consultancy en managed services in de financiële sector, neemt met deze aanwerving een belangrijke stap voorwaarts in de verdere uitbreiding van zijn expertise op het vlak van Consulting Services in het payments-domein. Gunter zal zich binnen Capco Belux focussen op het adviseren inzake Bank Communicatie- en Treasury gerelateerde projecten en het leiden van implementaties op dit domein.

Gunter Geysen kijkt uit naar een goede start: “Het zijn zeer uitdagende tijden voor banken en financiële instellingen, zij moeten zorgen om up-to-date te blijven met de snelle ontwikkelingen op het vlak van betalingssystemen. Daarom ben ik er van overtuigd dat Capco met zijn volledig dienstenaanbod van advies to pragmatische implementatie de optimale partner is om deze spelers hierin te begeleiden. In mijn nieuwe rol zal ik ten volle mijn internationale ervaring op grote projecten inzetten om Capco als een belangrijke speler op het domein van betalings- en systeemoptimalisatie-projecten verder te doen groeien.”

Jeroen Dossche, partner en verantwoordelijke bij Capco Belux is opgetogen met de komst van Gunter Geysen: “Binnen het domein van betalingen zijn er belangrijke veranderingen. We worden vandaag dan ook door onze klanten gevraagd om hen zowel op strategisch vlak als bij de implementatie te ondersteunen. Gunter is hierdoor een belangrijke strategische aanwinst binnen het Capco Belux team. Dankzij zijn internationale ervaring in Payment Factory Solutions en System Improvements zullen we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van zowel onze lokale als onze internationale klanten.”

Gunter heeft ruime ervaring in het selecteren, implementeren en evalueren van Treasury Management en Banking Communication Software pakketten bij grote multinationals. De laatste jaren heeft hij een ruime kennis opgebouwd op het gebied van payment formats, payment instruments en Bank Connectivity Software evenals ervaring in het leiden van grote implementatie programma’s. Tussen 2003 en 2010 vervulde Gunter een senior manager rol bij PwC waar hij op verschillende Betalings en Treasury Services gerelateerde projecten werkte. Gunter startte zijn carrière bij KBC Bank waar hij als teamleader van de internationale clearing en settlement afdeling een zeer relevante kennis van de bancaire sector en het Capital Markets-domein heeft opgebouwd.

U kunt een afbeelding in hoge resolutie downloaden.

Over Capco
Capco is een globale speler op het vlak van business & technology consultancy, volledig toegespitst op de financiële dienstensector. Onze professionals combineren innovatief denken met een ongeëvenaarde kennis van de markt en bieden klanten consultancy expertise, complexe technologie- en pakketintegratie en managed services die hun organisatie vooruit stuwen.

Dankzij onze collaboratieve en efficiënte benadering helpen we klanten hun inkomen te verhogen, risico’s en veranderingen in de wetgeving te beheren, kosten te verminderen en controle te verbeteren. We specialiseren ons in banking, kapitaalmarkten, vermogens- en investeringsmanagement, financiën, risk en compliance, en technologie. Capco bedient zijn klanten vanuit kantoren in toonaangevende financiële centra verspreid over Europa en Noord-Amerika. U vindtalle extra informatie op www.capco.com.

jailer