Press Releases

Capco Opent Deuren in Nederland

Contact
Jean Paul Hokke, +31(0)20 – 6500 600, jean.paul.hokke@capco.com
Freek Janssen, LEWIS PR, +31(0)40 – 235 600, capconl@lewispr.com
Wereldwijd adviesbureau voor de financiële sector komt naar Amsterdam

Capco, de wereldwijde leider op het gebied van geïntegreerde adviesdiensten voor de financiële sector, opent op 22 april een kantoor in Amsterdam.

Capco is gespecialiseerd in advies op het gebied van technologie en transformatie, voor de financiële sector. Het bedrijf is in 1998 gestart met vijftien kantoren verspreid over Europa, Groot-Brittannië en Noord-Amerika. Inmiddels is Capco met ruim 1.000 professionele adviseurs en meer dan 3.000 technologische specialisten één van de grootste spelers op dit gebied.

Aanvankelijke bediende Capco de Nederlandse markt vanuit België en Groot-Brittannië. Vanaf 2006 hebben kleine teams van Capco vanuit flexibele locaties de Nederlandse markt bediend. Tijdens deze periode is gebleken dat de Nederlandse markt een perfecte plek was om de groei van Capco door te zetten.

In 2009 is besloten om de Nederlandse divisie dan ook hard te laten groeien. Om dit ambitieuze plan kracht bij te zetten heeft Capco in Nederland begin 2010 twee partners van Capgemini Consulting aan zich weten te binden. Daarnaast zijn vanaf januari 2010 nog twee Senior Executives actief in het Nederlandse management team. In diezelfde maand is Capco verhuisd naar een groter kantoor waar het bedrijf voor langere tijd kan zitten.

Capco heeft voor een centrale plek gekozen in Amsterdam. Hier zit het kantoor dichtbij grote klanten en is er ruimte voor een groei van het personeelsbestand. Op dit moment heeft Capco in Nederland 25 werknemers in vaste dienst, de verwachting is dat dit aantal aan het einde van het jaar is toegenomen naar 40 werknemers. Zowel werknemers als klanten zijn enthousiast over de grote stappen die Capco zet.

Jean Paul Hokke, Partner Capco Nederland: “De reacties van zowel klanten als de potentiële nieuwe werknemers zijn erg positief. Dat we in deze tijden zo hard groeien en het feit dat we daarnaast topkwaliteit kunnen leveren, maakt mensen enthousiast over Capco. We zijn vast besloten om deze ambities en groei vast te houden en dit nieuwe kantoor is daar de ideale basis voor.”

Het Nederlandse kantoor van Capco wordt gevestigd aan de Hoogoorddreef 56c in Amsterdam, vlakbij de Amsterdam ArenA. Het telefoonnummer is 020-6500600.

Over Capco
Capco is een toonaangevende aanbieder van geïntegreerde consultancy op het gebied van technologie en transformatie voor de financiële sector. Onze professionals combineren innovatie met kennis en ervaring van de markt. Hiermee bieden wij onze klanten consultancy expertise, vooruitstrevende technologie, integratie oplossingen en managed services.

Het bedrijf is in 1998 gestart met 15 kantoren verspreid over Europa, Groot-Brittannië en Noord-Amerika. In middels is Capco met ruim 1,000 professionele consultants en meer dan 3,000 technologische specialisten een van de grootste spelers op dit gebied.
www.capco.com