Press Releases

Capco Benoemt Belg tot Euronext Chief Operating Officer

Contact
Pieter De Wit, T: +32-3-466 01 88, capco@leadsunited.com
Serge Godin vervoegt snelgroeiende financiële dienstenleverancier

Capco, actief op het vlak van business en technology consultancy wereldwijd en volledig toegespitst op de financiële dienstensector, heeft Serge Godin aangesteld als COO voor zijn Euronext regio (Benelux, Frankrijk, Genève). In deze rol zal Serge de business operations voor het bedrijf verder ontwikkelen en begeleiden. Capco heeft ambitieuze groeiplannen voor 2011 en Serge zal het bedrijf tijdens deze groeiperiode zo efficiënt mogelijk begeleiden.

Serge GodinSerge Godin heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beheren van grootschalige IT projecten, voornamelijk voor bedrijven binnen de financiële dienstensector. Verder heeft hij uitgebreide ervaring in algemeen management, waaronder verantwoordelijkheid voor P&L, operationeel management, financiën en controle, IT en softwareontwikkeling. Vóór zijn wederindiensttreding bij Capco in 2011 werkte hij als contractant voor Euroclear, waar hij de leiding had over grootschalige IT-implementatieprojecten. Daarvoor werkte Godin bij OmegaSoft, EDS, Proximus en JP Morgan.

Serge Godin, Euronext COO voor Capco, zegt: “Ik ben zeer enthousiast over mijn terugkeer naar Capco, zeker omwille van de enorme positieve bedrijfsevolutie het voorbije jaar en de uitdagingen die Capcos groei met zich meebrengt. Het definiëren, implementeren en uitvoeren van de processen waardoor Capco kwaliteitsdiensten blijft leveren aan zijn klanten, werknemers en aandeelhouders in een snelgroeiende omgeving, zal de sleutel zijn tot Capcos succes.”

Jeroen Dossche, partner en verantwoordelijke voor Capco Beluxvult aan: “We zijn verheugd over Serges terugkeer naar Capco. Serge zal ons in zijn nieuwe rol helpen om onze klanten in de financiële dienstensector de beste kwaliteit en service te blijven leveren. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zijn in-house ervaring ook een sterke interne supportorganisatie zal garanderen tijdens onze eigen groei. Ik kijk ernaar uit samen te werken en samen Capco’s strategische doelstellingen te realiseren, binnen een bedrijf wat men als een van de snelst groeiende professionele dienstenbedrijven zou kunnen omschrijven binnen de financiële dienstensector. “

Een afbeelding in hoge resolutie is beschikbaar op eenvoudig verzoek via capco@leadsunited.com.

Over Capco
Capco is een globale speler op het vlak van business &technology consultancy, volledig toegespitst op de financiële dienstensector. Onze professionals combineren innovatief denken met een ongeëvenaarde kennis van de markt en bieden klanten consultancy expertise, complexe technologie- en pakketintegratie en managed services die hun organisatie vooruit stuwen.

Dankzij onze collaboratieve en efficiënte benadering helpen we klanten hun inkomen te verhogen, risico’s en veranderingen in de wetgeving te beheren, kosten te verminderen en controle te verbeteren. We specialiseren ons in banking, kapitaalmarkten, vermogens- en investeringsmanagement, financiën, risk en compliance, en technologie. Capco bedient zijn klanten vanuit kantoren in toonaangevende financiële centra verspreid over Europa en Noord-Amerika. U vindtalle extra informatie op www.capco.com.

jailer